PLYUSHKIN CONTRA DIÒGENES, UN VIATGE D"ANADA I TORNADA
14 desembre 2014
Presentació de l"audiovisual, el proper divendres 19, a les 20:30 h, a la sala d"actes de la Biblioteca!

"Plyushkin contra Diògenes. Un viatge d"anada i tornada" és un curtmetratge documental de Macià Coll i Macià Florit amb la participació de Martí Mesquida i Magdalena Llorens, rodat entre 2011 i 2013 a Ciutadella de Menorca. Miquel Mesquida fou un ciutadellenc que va patir el mal anomenat Síndrome de Diògenes. Després de la seva mort, el seu fill Martí emprèn el camí invers de desfer-se metòdicament de tot l’acumulat durant quaranta anys.

FITXA TÈCNICA
Guió i direcció: Macià Coll i Macià Florit
Realització i edició: Macià Florit
Música original: Alan Florit. Snowman Lost His Head.
snowmanlosthishead.blogspot.com.es
Duració: 27 minuts.
Format: Mini-Dv. 4:3.
Amb imatges cedides per part de Gerard Febrer i temes musicals cedits per cortesia de Mazoni, Leonmanso i Miquel Serra.
Festivals i premis:
- Sel·leccionat al Festival Internacional de Cinema Solidari KO & Digital (Sant Sadurní d"Anoia)
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.