Plec de Lectura de maig: Nova Esmirna
3 maig 2018

 Us convidam a un tast de la novel·la "Nova Esmirna" de l'escriptor Tomeu Matamales, amb la il·lustració d'una obra de Tomeu Sánchez

Trobareu el plec de lectura de forma gratuïta distribuït per tota Menorca

  Tomeu MATAMALAS (Manacor, 1952) va escriure la novel·la Les rares pedres fines (2003) que guanyà el premi Ciutat de Xàtiva. El 2006 aconseguí el Vila de Lloseta amb Bel Canto, i el 2009 el VI premi de  Pollença amb la novel·la L’illa d’Antígona. Edicions Món de llibres li ha editat dues obres: Paradise of Love (2012), un assaig sobre música moderna a Manacor, i la novel·la La família Amat (2016). Nova Esmirna és la seva darrera obra. Us en presentam el primer capítol. Té per als menorquins un interès especial perquè explica els fets històrics de com 900 menorquins van emigrar a la Florida, hi van ser esclavitzats durant 9 anys i només 300 van sobreviure

http://www.bibliomao.es/BinaryWebStudio/uploads/2018/05/PLEC%20DE%20LECTURA%20triptic%2017.compressed-03-12-40-28-414.pdf 

 
Categoría:Novetats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.