ONZENA LECTURA: “El café de Qushtumar” de Naguib Mahfuz
19 desembre 2013
Dimecres 19 de juny vam trovar-nos per comentar la novel.la “El café de Qushtumar” de Naguib Mahfuz. En aquesta obra, quatre amics, Taher, Sadiq, Ismael i Hamada, ja en la seva vellesa, es reuneixen per explicar què ha estat de les seves vides. Amb les seves experiències contemplem el retrat amable i fins i tot burleta de la història del Caire i Egipte des de principis del segle XX fins als nostres dies.
L’obra va va agradar força els lectors i lectores, els quals li van atorgar una nota de entre 8 i 9.
Amb aquesta lectura ha conclòs el curs del Club de Lectura 12-13 i hem aprofitat entre tots els assistents per triar les lectures per al curs vinent 13-14 que començarà de nou el 25 de setembre. Seran les següents:
1era......... 25 de setembre: Andrés Trapiello: Al morir Don Quijote
2ona......... 23 d"octubre: Naguib Mahfuz: El callejón de los milagros
3era......... 20 de novembre:Naguib Mahfuz: Dulce Chacón: Algún amor que no mate
4rta......... 18 de desembre: José José Luis Sanpedro: El amante lesbiano
G. García Mártquez: Del amor y otros demonios
5ena.......... 22 de gener: Mark Haddon: El curioso incidente del perro a medianoche
6ena.......... 26 de febrer: José Saramago Ensayo sobre la lucidez
7ena.......... 26 de març: Isabel Allende: Eva Luna
8ena.......... 30 d"abril: Stendhal: Rojo y negro
9ena......... 28 de maig: Dai Sijie: Balzac y la joven costurera china
10ena.........18 de juny: Jasmina Khadra: Las golondrinas de Kabul

MOLT BON ESTIU A TOTS I A TOTES I… FINS AL SETEMBRE!!!!!!
Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.