MENORCA: CAMINS I PEDRES de Xisco Roig i Roger Mata
12 desembre 2014
Presentació del llibre, el proper dimarts 16, a les 19 h, a la sala d"actes de la Biblioteca!

Menorca amaga moltes de les raconades verges més singulars del Mediterrani, un patrimoni no sempre conegut, però que és fonamental per entendre el valor natural de l"illa i la seva història. Platges, cales, dunes, penya-segats, barrancs i zones humides pinten el litoral menorquí de blanc, ocre, gris, roig, verd. Són els colors de les roques que afloren a l"illa, unes roques que, al cap del temps, l"erosió i, en alguns casos, l"acció de l"home han anat esculpint fins a configurar una geomorfologia molt rica i diversa.

A "Menorca: Camins i Pedres", els autors ens conviden a descobrir aquest patrimoni natural per mitjà de 48 fitxes de les zones de l"illa que tenen un especial interès geològic i geomorfològic. El lector hi trobarà explicacions didàctiques i fotografies il•lustratives, a més d"informació pràctica per accedir als punts d"interès.

La guia que teniu a les mans està pensada per a tots aquells excursionistes, viatgers i amants dels espais oberts que vulguin gaudir de la bellesa i la singularitat dels afloraments que atresora Menorca. Els que ja coneguin l"illa, de ben segur que se sentiran motivats a redescobrir-la; aquells que no hi hagin estat mai, tenen a "Menorca: Camins i Pedres" una invitació a viure-la pel seu estadi natural primer: el paisatge geològic i geomorfològic.
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.