Lliurament premis del VIII Concurs de Punt de llibres 2018
15 maig 2018
Lliurament premis del VIII Concurs de Punt de llibres 2018

Per vuitè any la Biblioteca Pública de Maó ha organitzat el concurs de Punts de llibre. En aquesta convocatòria de 2018 es van presentar un total de 251 punts– xifra semblant a l’any passat -.Amb els punts seleccionats hem muntat una exposició a l’entrada de la biblioteca que es pot visitar fins el 22 de maig. Hem escollit el motius florals com a tema i així sumar-nos al programa Maó+ flors. La participació per categories ha estat la següent:

 Infantils (4-8 anys):   65

Juvenils (9-14 anys): 75

Adults (+15 anys):    106

Centre Carlos Mir:       5

 

 A adults hi ha hagut més participació perquè s’hi ha agrupat tots els alumnes de l’Escola d’Art de Menorca, que abans quedaven en 2 categories diferents.  Els centres que han participat a nivell de classe són: IES Joan Ramis, CC San Josep, CEIP M.L. Serra i EAM, aportant 175 punts del total. A nivell particular s’han presentat 76 punts.

 Els nostres lectors i usuaris han seguit mostrant molt bona acollida al concurs i es nota que molts ja esperen la nova convocatòria cada any. En un acte senzill de dimarts passat es van lliurar els premis als següents Guanyadors:

Categoria infantil (4-8 anys)

1.  Daniel Pons Quintanilla                ( 4   anys)  

2.  Nesto Cot García                            ( 8    anys)  

3.  Artemisa Anglada Montserrat    ( 6   anys)

 

Categoria juvenil (9-14 anys)

1.  Paula Nicole Velasco                     ( 13  anys)

2.  Mireia Vila Guarino                       ( 9    anys)

3.  Claudia Robles Reynés                  ( 12    anys)   

 

Categoria adults (més de 15 anys)

1.  Alba Llull Coll                                   ( 16   anys)   

2.  Elsa Benejam Vidal                         ( 16   anys)   

3.  Nohayla Achalhu                             ( 18   anys)   

 

Premi especial Centre Carlos Mir

1.  Maria Carmen Gomila Bonich

 

El jurat ha estat format per Francesc Florit, director de la Biblioteca; Emili Cano i Miquel Llinàs professors d’art; Antònia Cardona i Anna Fernández, bibliotecàries; i Andrés Moll, galerista d’art.

 

La Biblioteca Pública de Maó agraeix la participació de tots els concursants i especialment agraeix la col·laboració de l’Escola d’Art de Menorca i la del galerista Andrés Moll per la contribució als regals dels premiats.

 

Els punts de llibre premiats seran publicats per regalar als usuaris de la biblioteca i així embellir els moments deliciosos de la lectura.

 

Maó 14 de maig de 2018

Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE    
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.