Lliurament de premis al guanyadors del IX Concurs de Punts de Llibre
16 maig 2019

L'exposició dels punts presentats es va inaugurar el passat dimarts i es poden veure, marcats amb un gomet vermell, qui són els finalistes que han obtingut vots del jurat. Aquests seran els qui tindran opció a ser premiats.

 L'enigma es desvetllarà el proper dilluns dia 20 de maig a les 18:00 h, a la sala d'actes, que será quan es donaran a conéixer els guanyadors d'aquesta edició.

Els premis seran lliurats  pels membres del jurat: l'Escola d'Art donarà 1 obra d'art als primers classificatsde les categories juvenil i adult, la botiga Argos regalarà material artístic als 2 primers de totes les categories i la Biblioteca Pública de Maó premiarà amb llibres a tots els guanyadors.

Us hi esperem i agraïm la vostra participació un any més: enguany han estat 237 els punts presentats!.

                         
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.