Lletres i Mots, educació i diversió!
30 octubre 2014
Avui dijous, 30 d’octubre, al migdia, la Biblioteca Pública de Maó ha acollit, a la seva sala d’actes, el ja tradicional concurs Lletres i Mots; concretament la semifinal de la III edició.
Es tracta d’un concurs adreçat als estudiants de 3r d’ESO i hi han participat els centres educatius IES Pasqual Calbó, IES Joan Ramis i Ramis, IES Cap de Llevant, CC La Salle, CC Cor de Maria i CC Sant Josep.
Cada escola ha aportat tres alumnes seleccionats, que han competit de manera individual. Han estat, doncs, divuit alumnes en total. Els tres guanyadors de la jornada ja han passat a la final: Zoe García (IES Pasqual Calbó), Simón Vidal (CC La Salle) i Simón Gregorio (CC Sant Josep).
El tipus de concurs recorda "El gran dictat" de TVC i consisteix a lletrejar paraules en llengua catalana, classificades en quatre nivells de dificultat. Per torns, cada participant desglossa, lletra a lletra, una paraula. Si ho realitza correctament, té la possibilitat de seguir endavant. Al primer error comès, pot emprar un comodí i, si encerta la pregunta, prosseguir amb el joc. Al segon error, queda eliminat.
El concurs, organitzat per la Xarxa de Biblioteques de Menorca, amb motiu del Dia Mundial de la Biblioteca, es desenvolupa també a Alaior, Ciutadella i Ferreries, i culminarà en una gran final que se celebrarà dins el context de la Fira del Llibre en Català el proper 8 de novembre, a les 12:30 h, a la plaça des Born de Ciutadella.
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.