LECTURES DEL CURS 2012-2013
13 febrer 2013
Aquí teniu les lectures i les dates de les reunions que els membres del Club de Lectura vam triar per al proper curs, és a dir, a partir del setembre de 2012 fins al juny de 2013. Les reunions, com sempre, seran un dimecres de cada mes a les 20.00h, al primer pis de la Biblioteca. Us hi esperam a tots!!!!

LECTURES 2012/13

26/09/12: Roy Arundathi, El dios de las pequeñas cosas.
24/10/12: Eduardo Mendoza, El año del diluvio.
21/11/12: Fátima Mersini, Sueños en el umbral.
19/12/12: Emilia Pardo Bazán, Los pazos de Ulloa.
16/1/2013:Fabio Geda, En el mar hi ha cocodrils
23/01/13:Marjane Satrapi, Pollo con ciruelas.
20/02/13: Soladad Puértolas, Queda la noche.
20/03/13: Esperança Camps, Col.lecció particular.
24/04/13: Juan Jopé Millás, La soledad era esto.
15/05/13: Rosa Montero, La hija del caníbal.
19/06/13: Mahfuz Nayib, El café de Qushtuman.

Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.