Las hijas de la luna roja / Angeles de Irisarri. Quarta lectura del Club
9 gener 2018

QUARTA LECTURA: “LAS HIJAS DE LA LUNA ROJA” de Angeles de Irisarri

El dimecres 20 de desembre, just abans de Nadal, vam comentar els lectors i lectores l'obra d'Isabel Isarri “Las hijas de la luna roja". Aquesta novel.la, que és la primera part d'una trilogia sobre la vida d'Isabel la Catòlica, expica el naixement, la infància i la adolescència d'aquesta reina fins al seu matrimoni amb Fernando d'Aragó. La narració es recolza en altres tres dones fictícies, nascudes a la mateixa hora que la reina i en la mateixa nit de roja lluna plena. Dues princeses avilesos, Elionor i Joana, que perden la seva mare en el part i són criades per mestresses mores, i Maria de Abando, filla de mare soltera morta també el part, i a la qual adopta una bruixa biscaïna. Personatges clau en el relat, que serveixen de contrapunt per esmicolar la societat del moment.

 

Marga Llovet 


La propera lectura serà "El embrujo de Shanghai" de Juan Marsé , dia 24 de gener a les 19.00h.

MOLT BONES FESTES I ENS RETROBEM L'ANY 2018!!!

 

 

 

 

 

 

Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.