L’Artesania com a mode de viure
9 desembre 2008
Hem rebut aquesta convocatòria que ens pot interessar:

Bon dia,

Us adjunt cartell de la trobada de grups de lectors que tindrà lloc dia 30. Si s"apunta algú, ens ho haurieu de dir amb una mica d"antelació
per fer el càlcul de cadires i espai que ens farà falta.

Moltes gràcies i salutacions,
Centre Artesanal de Menorca
Apt. de Correus nº 31
07740 Es Mercadal.
Telf. 971 15 44 36
Fax: 971 15 43 94
web: www.artesaniademenorca.com
e-mail: centre@artesaniademenorca.com

El text d’es cartell diu així: (No hem pogut copiar el cartell tal i qual ens ho han enviat degut a un petit problema amb el servidor web que, ens diuen, es solucionarà molt prest):


L’Artesania com a mode de viure
La caverna (J. Saramago) comentat pels grups de lectura de Menorca
Amb la participació de Joan F. López Casasnovas
Dia 30.12.08
20’00 hores
Centre Artesanal de Menorca
RECINTE FIRAL DES MERCADAL
Telf. 971 15 44 36
e-mail: centre@artesaniademenorca.com
Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.