La Biblioteca participa a Maó + flors
25 maig 2017

 La biblioteca Pública de Maó ha participat al programa impulsat per l'ajuntament Maó + Flors.

Hem realitzat quatre activitats amb col·laboracions diverses:

La primera va ser el taller Hortobiblio dirigit per l'artista artesà Toni Riera adreçat a famílies per construir un hortal amb materials reciclats i construir així tomatigueres, albergínies i custodiades pel un espantocells ben polit.

La segona activitat va ser adornar el balcó amb aquelles creacions fetes al taller. La plaça Conquesta llueix un hort per sorpresa del turistes despistats.

La tercera va ser la instal·lació a l'entrada de la biblioteca de motius florals realitzada per l'escola Mare de Deu del Carme en la qual van participar tots els nivells de primària. Va quedar una entrada ben decorada amb el lema central de la volta al món en 80 llibres i 80 flors. L'any vinent repetirem.

La quarta va ser crear un centre d'interès. Es van triar tot un seguit de llibres referits a la decoració floral i a l'horticultura. Mantindrem aquest centre durant uns dies més per a aquelles persones que vulguin instruir-se sobre el tema.

   
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.