JORNADES DE LA SETMANA DE SANT JORDI 2009
19 abril 2009
Dia 22 d’abril, dimecres, a les 20.00h farem, al primer pis de Biblioteca Pública de Maó, la setena reunió del Club de Lectura a fi de comentar el llibre “84, Charing Cross Road” de Helene Hanff.

I el divendres dia 24 d’abril, us convit especialment a tots els interessats (membres del Club i públic en general) a la xerrada que tindrà lloc a la Biblioteca a les 19.30h amb Esperança Camps, amb motiu de la presentación del seu nou llibre “El cos deshabitat”, pel qual va obtener el premi “El lector de l’Odissea” 2008. D’aquest llibre ja haureu vist que en teniu exemplars en préstec a la vostra disposición a la mateixa Biblioteca. La xerrada comptarà amb la presència de Fina Salort per comentar l’obra, i després s’obrirà un torn de preguntes dels assistents.
L’acte és obert a tothom que hi vulgui assistir i pens que pot ser força interessant i engrescador. US HI ESPERAM!!!!!!


Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.