Inscripcions i lectures del Club de Lectura Juvenil
31 agost 2017

 De l'1 al 30 de setembre us podeu inscriure al Club de Lectura Juvenil, per a joves de 9 a 13 anys.

Les trobades seran el segon dissabte de cada mes, de 12:00 a 13:00 h, i estarán coordinades per Fátima Anglada.

Inici: dissabte dia 14 d'octubre a les 12:00 h 

  

PROPOSTA DE LECTURES 

Novembre: : Per què tothom em mira això del cap? / Randa Abdel-Fattah,

Desembre:    Agència de lectura  / Montserrat Galícia,

Gener:            Alícia a través de l'espill / Lewis Carroll,

Febrer:           El mar i la serp / Paula Bombara

Març:             Mecanoscrit dels segon orígen i/o Trajecte final  /Manuel de Pedrolo

Abril:              Diari del tot verídic d’un indi a mitja jornada  / Sherman  Alexie

Maig:             L’arbre de les mentides / Frances Hardinge

 

 

             
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.