Il·lustracions MANGA
19 maig 2017

La Biblioteca Pública de Maó acull una exposició d’il·lustració MANGA del 18 de maig fins a finals de juny.

Aquesta exposició es muntà arran de la xerrada Una mirada al cinema asiàtic contemporani de Fernando Borrero, que versà sobre les característiques del cinema japonès actual i els diversos gèneres que ha creat.

L’exposició consisteix en 11 il·lustracions en gran format de personatges caracteritzats amb l’estètica manga, fets amb impressió digital de gran qualitat i amb una densitat de colors vius intens. Aquesta estètica té molt de predicament entra la joventut d’arreu del món. Els personatges manga són fets d’una rara mescla de delicadesa i fortalesa, d’innocència i perversitat, de tendresa i alhora agressivitat.

 

L’autor de les il·lustracions és l’artista Sergio Andrés Serrano Avellaneda, programador especialista en disseny i art digital. Ha treballat amb nombroses organitzacions i empreses relacionades amb el mon de les noves plataformes on line. El seu treball se centra en la Il·lustració, el desenvolupament i disseny de logotips, branding, desenvolupament de personatges en 3D, pàgines web, videojocs i software de webs.

 

Aquesta mostra serà instal·lada al Saló del Manga que se celebrarà al recinte Firal de Es Mercadal el proper dia 1 de juliol. La fira mostra les diverses cares del món manga, des de la il·lustració, els jocs, la vestimenta, els còmics, etc. En aquesta fira la Biblioteca Pública de maó hi col·labora amb l’aportació d’una selecció de còmics manga.

Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE    
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.