Guanyadors del III Concurs de Punts de Llibre
30 abril 2013
El Concurs ha tornat a ser un èxit pel que fa al nombre de participants: 50 i, encara més, per la qualitat dels dibuixos presentats. El tema triat enguany era: "Dibuixa un racó de la teva biblioteca” i els resultats han estat extraordinaris. El jurat –el personal de la biblioteca- ho ha tornat a tenir molt difícil per adjudicar els guanyadors. A la fi, hem decidit donar dos premis a cada categoria i, a més, afegir uns premis especials:

PREMIS ESPECIALS:
. Als/les concursants més joves (4 anys): Marta Fàbregues i Ainet Riera.
. Al més colorista: Marc Febrer.
. A l’especial col.laboració que ha fet un col.lectiu: el donam a
la seva monitora, na Zoraida.

GUANYADORS:
(fins a 5 ANYS)
. AINOA GARCIA SOUSA (5)
(6-8 ANYS)
. MARGARITA JUNYENT ORFILA(6)
. ADRIÀ LLABRÉS PONS (6)
(9-11 ANYS)
. ABRIL GONZALEZ IRLA (9)
. MIREIA BELTRAN SINTES (9
12-14 ANYS)
. IKER GOMILA VARON (12)
. ROSER MARIN BELTRAN (13)

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.