EXPO PRIMA, programa de primeres exposicions de joves artistes novells
19 octubre 2018

EXPO PRIMA  programa

L’associació COMUNITART  amb la col·laboració de la Biblioteca Pública de Maó posen en marxa un programa d’exposicions d’ART JOVE

 

Volem donar l’opció als joves que demostren talent incipient en art plàstic de mostrar les seves creacions artístiques i poder celebrar la seva primer exposició pública.

Per a joves entre 15 i 25 anys, que tenguin elaborat un mínim d’entre 7 i  12 obres.

En qualsevol tècnica i format de dibuix, pintura, il·lustració, fotografia, gravat, collage, etc. (s’exclou l’escultura i la instal·lació per manca d’espai)

La Biblioteca disposa d’una sala d’actes amb uns 22 m de paret i un sistema fix per penjar quadres.

Cada exposició tindrà una durada de 15 dies. El programa es realitzarà entre gener i juny de 2019

Per participar-hi els joves artistes han de presentar un projecte de l’exposició senzill amb les seves dades personals, descripció i imatges de l’obra a exposar. L’artista es compromet a ser present en la inauguració i realitzar una breu visita guiada.

Cada jove artista serà responsable del muntatge i desmuntatge de l’exposició amb l’ajuda del personal de Comunitart i de la Biblioteca.

Les dues entitats organitzadores faran difusió de l’exposició

 

Els interessants s’han de posar en contacte amb

Mercè Capellà Negre de COMUNITART comunitart@gmail.com 

Francesc Florit de la Biblioteca  fflorit@bibliomao.es 

Tel. 971 369 190

Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE  
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.