Expo Prima: Joel Vila. INTERVALS
22 maig 2019

 La Biblioteca inaugura el proper divendres31 de maig a les 18.30 h la cinquena exposició de joves artistes amb Joel Vila sota el títol INERVALS. Organitzat conjuntament amb Comunitart i la Biblioteca. Comissària de l'exposició: Mercè Capellà.

 L’autor
Joel Vila Truyol (Ciutadella 1994), graduat en Comunicació Cultural per la Universitat de Girona. Cola·laborador de la revista digital de cultura Núvol. Sense formació acadèmica en fotografia, és durant un llarg viatge en solitari per Itàlia (2016) que descobreix amb la seva Nikon la passió pel retrat de les escenes urbanes. A Barcelona (2017) compagina el treball amb la fotografia de carrer fins convertir-la en gairebé una necessitat diària. Una estada de sis mesos a Oregon (2018) li permet ampliar la mirada fotogràfica cap a nous paisatges i personatges. Apassionat de la música, produeix així mateix un bon nombre de curtsmetratges on combina la contemplació visual d’entorns quotidians amb una acurada tria musical.
Intervals
Aquesta sèrie de fotografies funcionen com intervals durant els quals la festa sembla aturar-se. Espurnes de llum, com les que emet un far en la fosca. Citant Menchu Gutiérrez quan interpreta el concepte de «Claustro de las horas» de Fernando Pessoa, diríem que «dentro del tiempo se encuentran espacios cerrados, aparte, como los claros que se abren en el bosque. Claustros en los que la vida cotidiana queda suspendida y se interroga con sentidos nuevos. El tiempo suspendido entre la muchedumbre. Aquello que se abre, que se revela».

 
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.