Expo prima d' Alicia Mascaró Martín: No saben qui som
2 gener 2019

COMUNITART i la Biblioteca Pública de Maó posem en marxa EXPO PRIMA un programa d’art jove que vol donar visibilitat als artistes novells donant una oportunitat i un espai perquè puguin realitzar una mostra del seu art.

La primera artista que presentem és Alicia Mascaró Martín (Alaior, 1998), estudiant de Belles Arts a la Universitat de Barcelona que ens ofereix l’exposició NO SABEN QUI SOM, un projecte d’investigació dut a terme durant els últims mesos. Aquest estudi vol posar en valor i donar a conèixer els diferents noms de dones que la història no recorda però que han contribuït en el món de l’activisme, els drets humans, el cinema, la política, el periodisme o les matemàtiques i la física.

En els últims anys la visibilitat de les dones ha estat una reivindicació constant per gran part de la societat, així l’artista amb aquest treball aporta el seu granet d’arena perquè aquest reconeixement sigui real i efectiu. La mostra està formada per cinc gravats de cincs rostres de dones (Àngela Davis, Ada Lovelace, Olga Murray, Hedy Lamarr, Sojourner Truth) i dues pintures al oli (Nellie Bly i Malieva Maric Einstein) que ens duran a la reflexió de què la història no sempre és justa.Exposició comissariada per Mercè Capellà Negre

  
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.