ESTIU A LA BIBLIOTECA PÚBLICA DE MAÓ
29 juny 2015
Durant el juliol i l’agost, es duran a terme les obres de climatització del nostre edifici a càrrec del Ministeri de Cultura; una important inversió que comportarà una millora objectiva i substancial, tant per a la conservació del patrimoni com per a la comoditat dels usuaris. D’una banda, raons de seguretat, logística, calor i soroll i, de l’altra, la vocació d’atenció al públic, han impulsat que la Biblioteca Pública i Arxiu Històric de Maó presenti el següent calendari —elaborat per fases i no absent d’esforços—, que incorpora un nou espai de lectura en la plaça de la Conquesta, sempre amb l’objectiu de mantenir el servei al màxim. En l’exterior, podreu gaudir de la premsa, una variada selecció de llibres i les novetats editorials; es podran realitzar consultes; s’hi serviran les peticions de préstec amb la major agilitat possible; i hi tindran lloc engrescadores i refrescants activitats culturals. Desitgem que disculpeu les molèsties que us puguem causar i que rebeu la proposta com a mostra de la millor voluntat, així com de compromís amb la comunitat.

Calendari
Primera quinzena de juliol
Planta 2 (no disponible) / Planta 1 (disponible) / Planta 0 (disponible) / Biblioplaça (disponible)
Segona quinzena de juliol
Planta 2 (no disponible) / Planta 1 (no disponible) / Planta 0 (disponible) / Biblioplaça (disponible)
Agost
Planta 2 (no disponible) / Planta 1 (no disponible) / Planta 0 (no disponible) / Biblioplaça (disponible)

Horari
De dilluns a dissabte, de 09:30 h a 13:30 h.
De dilluns a divendres, de 18:00 h a 21:00 h.

Activitats
Dimarts, Nits de Música al Carrer, de 21:00 h a 23:30 h, en col•laboració amb l’Ajuntament de Maó.
Dimecres, Cicle de Cinema a la Fresca Tanques del Carme, en col•laboració amb l’associació de veïns Tanques del Carme, a les 21:00 h, en el pati de l’edifici Calàbria (c/ Sant Eulàlia, núm. 83).
Dijous, Petits Fosquets, animació infantil, de 19:00 h a 20:00 h.


Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.