Entrevistes als nostres lectors: RUBÉN ORFILA MARÍ
2 gener 2014
Aquest jove ben decidit de 20 anys es diu Ruben Orfila, viu a Sant Lluís i ens visita ben sovint a la biblioteca.
Ha estudiat PQPI (auxiliar administratiu) i ha fet pràctiques a l’Ajuntament de Sant Lluis. Ara estudia ESO.

1. Quina relació tens amb la biblioteca?
Sempre m’han agradat les biblioteques. Allà on he viscut, Es Castell i Sant Lluís, les he visitades i tambe venc des de petit a la de Maó,amb ma mare a llegir revistes i agafar pel.licules de la biblioteca infantil. Després, de majo,r he vingut a cosultar l’ordinador i ara venc amb un amic a estudiar.

2. Què és el que vens a cercar principalment?
Aquí trob el que m’interessa. De fet, s’ha obert un món nou davant jo. Jo sempre he estat vinculat al món del teatre, però aquest estiu he començat a llegir llibres més literaris: novel.la juvenil, històrica, de fantasia... i sempre els he trobat aquí, amb el personal tècnic que m’ha ajudat a trobar-los.

3. Quines lectures recomanaries?
M’agrada César Mallorqui , Julio Verne i els llibres "Pedra Inca", "La fraternitat Ehwah", "Mar i cel"….
M’agrada el fet que me recomanin un llibre i després cercar informació a Internet per saber més coses d’ell
4. Coneixes la web de la xarxa?
Si, mitjançant les entrevistes, per exemple, he conegut altres gustos, altres maneres de senti –se dins la biblioteca i també altres llibres per llegir.
5. En què creus que han de millorar les biblioteques de Menorca?
Nomes he vist les biblioteques d"aquí però crec que tenen tot el que necessiten.

(Entrevista feta per Liber Catalina)
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.