Entrevistes als nostres lectors: ELADI SAURA
14 agost 2013
Eladi Saura, 69 anys, maonès

. Defineix-te breument com a persona i com a usuari de la biblioteca.
Jubilat feliç, menorquí content de ser-ho, republicà, de la ceba, amant de la lectura, la música i el cinema, al·lèrgic als esports, als paràsits socials, als destructors de l’illa i als nostàlgics del franquisme.

. Explica la teva relació amb la biblioteca.
Usuari de la biblioteca des del temps del Sr. Albertí.

. T"hi trobes a gust?
Sí a la gran sala dels llibres, no tant a la secció de revistes.

. Què és el que hi véns a cercar principalment?
Llibres en préstec. Narrativa i assaig.

. Trobes habitualment el que cerques?
Déu n’hi do. Amb l’ajuda de les amables i eficients bibliotecàries.

. Coneixes la web de la Xarxa?
No, però m’és bastant indiferent. Jo som de la quinta de Gutenberg.

. T"agrada llegir? Quines lectures t"agraden i què recomanaries especialment?
Sí. M’agrada llegir de tot, però des de fa anys tenc més tirada cap a l’assaig que cap a la narrativa o la poesia. Recomanaria els grans novel·listes del segle XIX.

. Què faries si no tinguessis la biblioteca?
Recorreria a la biblioteca Rubió.

. Coneixes biblioteques d"altres llocs d"Espanya o altres països?
Sí, sobretot a Barcelona.

. En qùè creus que han de millorar les biblioteques de Menorca?No us ho sabria dir.

. L"ús de les noves tecnologies t"ha llevat temps per a la lectura?
Sí, però m’ha permès veure comodíssimament a ca meva pel·lícules excelents i poder escoltar tota classe de música.

. Quins criteris utilitzes a l"hora de triar una nova lectura?Habitualment la crítica de llibres de la premsa escrita i l’exposició de llibres en biblioteques i llibreries.

(Entrevista feta per Anna Fernández)
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.