Enguany celebram l’Any Rodari
25 juny 2020
https://www.youtube.com/watch?v=3OhrQZ9wQA0&feature=youtu.be

Gianni Rodari va ser un periodista, escriptor, militant polític, mestre i pedagog italià que va néixer el 1920, ara fa cent anys.

Començà la seva carrera com a periodista, però prest va descobrir la seva passió i el gust per escriure per als infants, no només explicant-los històries, sinó també estimulant-los i provocant-los la descoberta d’un món d'imaginació creadora il·limitat.

Parlar de Rodari és invocar una imaginació desbordant, històries originals i situacions inusuals; tot, embolcallat amb un sentit de l’humor molt personal.

Llegir Rodari és una xalada per als menuts i també per als adults quan els explicam els seus contes. L’univers Rodari no et deixa mai de sorprendre i et pot acompanyar durant tota la vida.

Prest tornarem a organitzar sessions de contacontes presencials, però abans, volem oferir-vos un tast d’alguns contes, jocs, poemes, mots inventats i cançons que va escriure aquest fantàstic escriptor, de la mà de la contaire i dinamitzadora Raquel de Manuel.

Na Raquel ens ha enregistrat dos vídeos fabulosos, que ha titulat Roda, Roda, Rooodari!, per festejar i homenatjar Rodari des de Xarxa de Biblioteques de Menorca.

Avui us n’oferim el primer, en què podreu sentir un conte clàssic segons la insòlita versió d’aquest autor, a més d’algunes cançons de regal. Mostrau-lo als vostres infants i grans... i xalareu!

La setmana que ve gaudireu d’un conte increïble basat en la quotidianitat. «A en Rodari li encantava jugar a crear històries amb els objectes que trobam per casa: amb una cadira, el televisor, la llum del menjador... i fer metamorfosis amb els materials i objectes quotidians», segons ens explica na Raquel.

Una mica més endavant, na Raquel anirà a totes les biblioteques a explicar contes i fer jocs amb la fantasia den Rodari.

A les biblioteques trobareu els seus llibres.

Us convidam, de moment, a veure els vídeos, tot deixant-vos endur, sense por, per la fantasia.

Categoría:Novetats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.