El misterio de la cripta embrujada de Eduardo Mendoza setena lectura del Club de lectura adult de Maó
3 abril 2018

 El dimecres 21 de març, vam comentar amb els lectors i lectores la novel.la  "El misterio de la cripta embrujada" de Eduardo Mendoza. L'escriptor vaa tenir un gran èxit amb la seva primera obra, "La verdad sobre el caso Savolta", i llavors es va enfrontar a la difícil tasca de escriure una segona : 
 Va marxar a Nova York, i en paraules de l'autor, escribí divirtiéndome como nunca lo había hecho.

El llibre és una novel·la negra plena d'humor i   a més una sàtira social que critica visiblement , el poders d'una època molt concreta en la història d'Espanya: la transició a la democràcia. És sorprenent llegir com aconseguir enriure-se'n de tots ells un personatge que no té més ambició que demostrar la seva cordura i guanyar-se la llibertat, tan sols amb la seva imaginació i l'empenta a l'hora de parlar.
L'obra va divertir els lectors i lectores, que van valorar  la forma en què està escrita l'obra.
 

La propera lectura serà la recomanada pel Fons Menorqui de Cooperació "Aguas de venganza de Miguel Pajares, el proper dimecres dia 25 d' abril a les 19.00h.
Contarem amb la presència d'una persona de aquesta institució.

 

 

 

 

Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.