"El mensajero de Argel" de J.C. Llop
2 març 2009
El passat dimecres dia 25 de febrer, després de l’esvalot del Carnaval, ens vam reunir els lectors i lectores per comentar aquest cop la novel.la El mensajero de Argel de J.C. Llop. Les opinions van ser variades: alguns defensaven l’època de la joventut dels pares del protagonista: els hippies, l’amor lliure, i valoraven les cançons citades a l’obra (If, La casa del sol naciente…); d’altres manifestaven no haber trobat el sentit d’una obra de fácil lectura però de difícil interpretació per la seva pròpia indefinició (la nebulosa del record). Però la majoria vam coincidir en el fet que l’obra destacava per la seva manca d’unitat argumental, l’acció quedava molt desdibuixada i els personatges poc definits. L’obra gira entorn a diversos trets del passat dels pares i de l’avi del protagonista, moments actuals de la feina a la ràdio de Carlos Orfila Klein, i un misteri que no acaba de quedar del tot clar, com va demostrar el fet que la ressolució del qual variava segons la opinió de cada lector o lectora. La nota que li van posar els lectors no va superar el 6.

Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.