El embrujo de Shanghai/ Juan Marsé, cinquena lectura del Club
5 febrer 2018

 CINQUENA LECTURA: “EL EMBRUJO DE SHANGHAI” de Juan Marsé
El dimecres 24 de gener, vam comentar amb els lectors i lectores la novel.la  "El embrujo de Shanghai" de Juan Marsé, que representa una faula sobre els somnis i les derrotes de nens i adults, asfixiats tots per l'aire gris d'un present fosc envoltat suaument per l'ambient de la posguerra espanyola. En aquesta obra es veu reflectida la necessitat d'imaginació, de trobar una altra manera de somiar i viure per suportar la realitat, que al cap ia la fi no deixa de perseguir-te.
L'obra va agradar els lectors i lectores, els quals van valorar la seva qualitat literària.

La propera lectura serà "La noia que va sortir d'un quadre de Botticcelli" de Josep M. Quintana, i es comentarà excepcionalment divendres dia 23 de febrer a les 19.00h, a fi de comptar amb la presència de l'autor de la novel.la a la nostra biblioteca.

 Marga Llovet

 

 

 

Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.