eBiblio : Nou servei de préstec de llibres digitals
8 abril 2016

Volem informar-los del nou servei disponible per al préstec de llibres electrònics eBiblio Illes Balears.  Aquest és un servei impulsat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esports amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats del Govern Balear.

eBiblio Illes Balears està disponible en l’adreça http://illesbalears.ebiblio.es. També es pot accedir a través de l’aplicació eBiblio Illes Balears, disponible per a iOS y Android.

Requisits necessaris per poder usar el servei:

-Ser soci d'una biblioteca de la Xarxa de Menorca
-Tenir registrat en la base de dades de la biblioteca una adreça de correu electrònic

Per fer un préstec, els lectors de la Biblioteca Pública de Maó,  han d'accedir a la nova plataforma com a usuari posant el nombre del carnet de lector precedit de la paraula mao en minúscules i sense accent (exemple = mao100005) i la contrasenya que se'ls va donar  en fer-se soci i que també serveix per entrar al Opac.
En cas de no recordar el PIN o contrasenya cal contactar amb la biblioteca i els proporcionarem una de nova.

Momentaneament el servei Ebookmenorca seguirà actiu però en uns mesos desapareixerà i solament estarà disponible eBiblio

  

 

 

 

 

 

 

Categoría:Novetats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.