e-Biblio, el servei de llibre electrònic de la biblioteca
24 octubre 2017

 e-Biblio és un servei de les biblioteques publiques de les Illes Balears que permet llegir llibres electrònics a través d'Internet. Posa a disposició dels ciutadans una plataforma tecnològica per  agafar en préstec les principals novetats editorials en format digital i llegir-les en  dispositius com tauletes, telèfons, ordinadors o lectors de llibres electrònics.

Es poden tenir en préstec un màxim de 2 llibres per a un termini de 21 diesi  es poden renovar si el llibre no té reserva feta.

El servei està disponible des de aquesta página web clicant sobre la icona de dalt la página   i també des de  http://illesbalears.ebiblio.es

 Si voleu més información podeu llegir aquest PDF: http://www.bibliomao.es/BinaryWebStudio/uploads/2017/10/20171025103243-25-10-34-50-215.pdf.

A la página de e-Biblio també hi ha un apartat que explica amb detall com funciona la plataforma.

Si teniu dubtes podeu contactar amb noltros mitjançant el contacte d'aquesta página web, per telèfono i per suposat presencialment. 


    

 


Categoría:Novetats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.