DOTZENA LECTURA: “SOSTIENE PEREIRA” DE TABUCCHI
19 juny 2011
Dimecres dia 15 de juny va tenir lloc la dotzena i última lectura del Club de Lectura pel que fa a aquest curs 10-11. Vam comentar la novel•la “Sostiene Pereira”, una obra amb un estil innovador on es narra, segons la seva pròpia declaració, un fragment de la vida d’un periodista, Pereira, que ha abandonat la crònica negra per dirigir la secció cultural d’un diari, el Lisboa. És un home tranquil, dedicat solament a la literatura y al record de la seva dona, morta pocs anys abans. Però un tràgic esdeveniment en el marc de la dictadura de Salazar l’obligarà a fugir...
La novel.la va agradar força els lectors i les lectores, que li van atorgar una nota valorativa de 8.
En aquesta reunió, la darrera abans de les vacances d’estiu, els lectors i les lectores vam fer una primera selecció de lectures per al curs vinent (2011-2012) que tornarà a posar-se en marxa al setembre. Les facilitarem en aquesta pàgina web just tenir-les fixades definitivament. US HI ESPEREM!!!

Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.