DOTZENA LECTURA: “EL PRIMER SIGLO DESPUÉS DE BEATRICE” D’AMIN MAALOUF
5 juny 2010
Dimecres dia 2 de juny va tenir lloc la dotzena i última lectura del Club de Lectura pel que fa a aquest curs 09-10. Vam comentar la novel•la “El primer siglo después de Beatrice”, una obra amb un missatge innovador. L’autor planteja una hipòtesi: què passaria si es trenqués l’equilibri entre els naixements d’homes i de dones? i, és possible que el Nord ric sobrevisqui sense tenir en compte el que succeeix en el Sud subdesenvolupat?. Amb aquestes hipòtesis, Amin Maalouf construeix una faula sobre el que podria succeir si s’estavellés aquest equilibri.
La novel.la va agradar els lectors i les lectores, que li van atorgar una nota valorativa de 7.
A la propera reunió (dia 16 de juny), darrera abans de les vacances d’estiu, els lectors i les lectores ens retrobarem per triar les lectures pel que fa al curs vinent (2010-2011) que tornarà a posar-se en marxa al setembre. US HI ESPEREM!!!
Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.