Donació del llibre La industria de monederos de plata en Menorca: la fábrica de D. Juan Gomila Riudavets
19 juliol 2018

Donació del Sr. Gabriel Llambias

El passat dia 17 de juliol el Sr. Gabriel Llambias, va fer donació a la Biblioteca Pública de Maó d’una obra singular, el llibre autoeditat pel seu propi autor Joan Santaló Mediavilla amb el títol La industria de monederos de plata en Menorca: la fàbrica de D. Juan Gomila Riudavets, editat el 1995.

Atès l’interès històric i econòmic del llibre, la biblioteca posa a disposició dels estudiosos aquest exemplar en el qual s’analitza un dels períodes més puixants de la indústria bijuteria de Maó, especialment les dues primeres dècades del s.XX. Com que es tracta d’un llibre que no és al mercat, aquesta donació és especialment interessant perquè contribueix a l’enriquiment documental de la nostra biblioteca amb informació nova, per la qual cosa agraïm al Sr. Llambias la seva generositat.

Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE     
Categoría:Novetats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.