Documental del mes: Petitet
21 juny 2018
Biblioteca Pública de Maó. Dimecres 27 de juny a les 20.30h.

Amb la Col·laboració de Comunitart

 

Documental del mes: PETITET

La nova pel·lícula de Carles Bosch, director nominat a l'Oscar per Balseros i guanyador del Gaudí i el Goya per Bicicleta, cullera, poma.

 

Petitet arribarà a la bioblioteca Pública de Maó el proper dimecres dia 27 de juny. La projecció será a les 20.30h. PETITET va inaugurar la 21ª edició del festival DocsBarcelona, el 16 de maig. El nou documental de Carles Bosch, director de Bicicleta, cullera, poma i nominat a l'Oscar el 2003 per Balseros,  segueix el músic gitano Joan Ximénez Petitet, fill d'un dels palmeros de Peret, en un periple per portar la rumba catalana als escenaris d'un gran teatre.

 

Malgrat les dificultats, sumades a la rara malaltia que pateix, la primera que el rumbero havia realitzat a la seva mare abans de morir comença a prendre  forma quan aconsegueix reunir a un grup de músics gitanos, genials però indisciplinats, per intentar tocar juntament amb una gran orquestra simfònica al Gran Teatre del Liceu.

Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE  
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.