Documental del mes: OVERSEARS. ESCLAVES DEL S. XXI
4 desembre 2020
Dia 23 de desembre a les 20.30h es podrà veure aquest interessant documental presencialment i es podrà veure també on line des del 20/12/2020 fins al 03/01/2021 (ambdós inclosos).

A aquest documental podrem veure un impactant retrat de les dones filipines que es veuen obligades a marxar a l'estranger per guanyar-se la vida fent de mainaderes i treballadores de la llar. La mirada de la directora Sung-A Yoon barreja l'humor negre i la denúncia social, al mateix temps que posa en evidència una forma encoberta d'esclavitud moderna.

Podeu veure el trailer aquí: https://www.youtube.com/watch?v=tJ5oWqrsl6Q&utm_term=Son+les+treballadores+de+la+llar+esclaves+del+segle+XXI%3F+%22Overseas%22+ens+mostra+una+dura+realitat+dh%C2%9F%C2%8EA&utm_campaign=DocsBarcelona&utm_source=e-goi&utm_medium=email

Per assistir a la projecció presencialment cal inscriure's (nom, dni i telèfon) per correu electrònic a info@bibliomao.es o als taulells de la biblioteca. Mesures covid: mascareta, neteja de mans i distància.

Si voleu veure el film on line, durant els propers dos mesos Docs Barcelona ens ofereix la possibilitat de fer-ho. Oversears es podrà veure des del 20/12/2020 fins al 03/01/2021 (ambdós inclosos). Cal inscriure's al correu info@bibliomao.es i us donarem les instruccions i les contrasenyes que es necessiten per veure-ho des de casa.

 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.