Dia Internacionals dels arxius
2 juny 2016

Biblioteca Pública i Arxiu Històric de Maó

TÍTOL: La recerca genealògica. Xerrada i visita.

DIA: 13 de juny

HORA: 18 h.

LLOC: Arxiu de la Biblioteca Pública de Maó.

Ponents: Antoni Guasch i Antoni Tudurí, experts en Genealogía, Octavi Pons, historiador.

Assistents: Grup de Genealogia de Menorca.

 

El 9 de juny és senyalat com a Dia Mundial dels Arxius. La biblioteca de Maó ho celebra amb una activitat específica. L'interès de la genealogia ha augmentat en els últims anys. El nostre arxiu històric acull nombroses persones interessades a conèixer el passats familiars. Antoni Guasch i Antoni Tudurí han treballat a fons aquest tema i disposen d'eines i recursos molt interessants per al seu coneixement. Així mateix, Octavi Pons oferirà una xerrada tècnica sobre els procediments i les fonts en la recerca genealògica a partir de la seva pròpia experiència en l’elaboració d’un arbre genealògic. Per últim, l’activitat tindrà lloc a l'arxiu, en el qual s'exposaran els documents emprats amb més freqüència: Índexs i llibres de naixements, matrimonis i defuncions (1840-1870), i els Padrons d'habitants (s.XIX). Les persones interessades cal que facin inscripció prèvia a info@bibliomao.es o al tel. 971365488

    
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.