DESENA LECTURA: “L’HORA VIOLETA” de Montserrat Roig
24 juny 2012
El dimecres 20 de juny ens vàrem reunir els membres del Club per acabar el curs 2011-2012 abans de l’estiu, i vam comentar la novel•la “L’hora violeta” de Montserrat Roig, desena obra i última d’aquest curs. Aquesta obra agafa com a punt de partida una investigació sobre el passat quan la protagonista, Natàlia, vol reconstruir la història de la seva mare morta, i així reconciliar-se amb ella. La valoració de la lectura aquest cop no va ser tant clara com per fer una mitjana, ja que les notes donades al llibre va estar al voltant de les següents valoracions: 5, 7 i 8. A més, diversos lectors no van poder assolir aquesta lectura degut a problemes a l’hora d’aconseguir els exemplars.
Al final del la reunió vam aprofitar per triar ja la primera lectura per al mes de setembre. Així, dia 26 de setembre a les 20.00h, començarem el nou curs 2012-2013 del Club de Lectura amb el comentari de l’obra “El dios de las pequeñas cosas” de Roy Arundathi.
Durant l’estiu elaborarem la resta de lectures del proper curs i les donarem a conèixer en aquesta web quan ja estiguin totes triades.
MOLT BON ESTIU A TOTHOM!!!
Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.