DESENA I ÚLTIMA LECTURA LECTURA D’AQUEST CURS 2013-2014: “Las golondrinas de Kabul” de Jasmina Khadra
5 juliol 2014
Dimecres 25 de juny vam comentar la darrera novela d’aquest curs 2013-14: “Las golondrinas de Kabul”, una novel.la on l’autor (Jasmina Khadra és pseudònim de Mohammed Moulessehoul) ens parla d’un Kabul miserable on ja no se sent a les orenetes sinó els gralls dels corbs i els udols dels llops. Allà diversos personatges es mostren incapaços de sobreposar-se a un destí marcat per les seves misèries, covardies i desencants, imposats per la irracionalitat de l"integrisme islàmic.
L’obra va agradar els lectors i lectores a pesar de la seva cruesa inicial, i li van donar una nota mitjana de 7.
Aprofit per comentar que a la anterior lectura hi havia un error en la imatge insertada, ja que era la imatge de “Las golondrinas de Kabul” no la de “Balzac y la joven costurera china”. Per tant, ara inclouré la imatge del anterior llibre, ja que em vaig confondre en el seu moment.
Amb aquesta lectura acabam per a aquest curs, no sense deixar ja triades, entre tots els lectors y lectores, les lectures pel proper curs 2014-2015 que començarà al setembre.

CLUB DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA PÚBLICA DE MAÓ
LECTURES PEL 2014-15
1.- 24 de setembre: “El enigma” de Josefina Aldecoa

2.- 29 d"octubre: “El corazón de las tinieblas” de Joseph Conrad

3.- 26 de novembre: “El fin de los buenos tiempos” de I. Martínez Pisón

4.- 17 de desembre: “Muuu” de David Safier

5.- 28 de gener: Lectura per determinar del Fons Menorquí de Cooperació.
“Cielos de barro” de Dulce Chacón

6.- 25 de febrer: “Els Clark” de J. M. Quintana

7.- 25 de març: “Viento del Este, viento del Oeste” de Pearl S. Buck

8.- 22 d"abril: “El enfermo imaginario” de Molière

9.- 27 de maig: “El amante” de Marguerit Duras

10.- 17 de juny: “Batherby, el escribiente” de Herman Melville

La propera lectura será, per tant, dia 24 de setembre. Començarem el nou curs amb la novel.la “El enigmal” de Josefina Aldecoa, i serà com sempre, a les 20.00h al primer pis de la Biblioteca Pública de Maó, Plaça de la Conquesta, 8 .
MOLT BON ESTIU A TOTS I A TOTES!!!
Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.