Cub de lectura d'aldults: Asesinos sin rostro de mankel
25 març 2019
Dimecres 24 d'abril a les 19h

SETENA LECTURA: “ASESINOS SIN ROSTRO” de Henning Mankell

Dimecres passat  vam comentar  la novel.la "Asesinos sin rostro"  de l’escriptor de novel.la negra Henning Mankell. Aquesta és la primera obra en la qual apareix el policia i investigador Kurt Wallander, personatge que apareixerà també a les onze novel.les d’aquesta saga. Aquí el famós inspector  travessa un dels moments més ombrívols de la seva vida quan ha de posar-se al capdavant d'una dura investigació: l'assassinat d'un matrimoni d'ancians en una granja de Lenarp.

L’obra  va agradar els lectors i lectores, que en van valorar les continues referències a problemes  actuals a hores d’ara a pesar de estar escrita als anys 90, com ara el racisme i la xenofòbia.

La propera lectura seran dues propostes del Fons Menorquí de Cooperació de l’escriptora  Chimamanda Ngozi: Tothom hauria de ser feminista, i Manifest feminista en 15 consells.

 

Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE
Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.