Conferència del Cicle Giuseppe Chiesa a càrrec de Guillem Sintes i Pep Pelfort
30 octubre 2020
Dijous 5 de novembre a les 19h es farà la primera de les xerrades sobre Giuseppe Chiesa i la seva època (1720-1789)

Recuperem les xerrades sobre el pintor G. Chiesa que no es van poder fer pel tancament de la primavera amb un format de dues conferències per sessió. A aquesta primera sessió Guillem Sintes Espasa ens parlarà de G. Chiesa a partir dels arxius i la documentació trobada principalment a aquest mateix arxiu, i Pep Pelfort explicarà la gastronomia de la seva època, els nous productes i les noves cuines que arribaren amb els nous habitants de l'illa.

Activitat organitzada per l'IME i l'Arxiu Històric de Maó. Per assistir a la xerrada cal inscripció per correu electrònic a info@bibliomao.es o als taulells de la biblioteca. Aforament limitat i seguiment de les normes de seguretat que inclouen mascareta i distància social.

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.