CONCURS FOTOGRÀFIC
14 abril 2014
El projecte LIFE-RENEIX, del Consell Insular de Menorca, prepara l’edició d’un llibre sobre la biodiversitat florística de l"illa, que es titularà "Plantes de Menorca" i s"editarà en català, en castellà i en anglès. El llibre tindrà dues parts: la primera inclou fitxes de les principals espècies que hom pot trobar a l’illa; mentre que en la segona aborda una descripció de 10 itineraris botànics que el projecte LIFE+RENEIX ha creat per a la descoberta de la biodiversitat de Menorca.
Per il•lustrar la portada i la contraportada del llibre, l’Agència Menorca Reserva de Biosfera convoca ara un concurs fotogràfic obert a tothom que hi vulgui participar. Les fotografies, inèdites, han d"haver estat preses a l"illa i poden presentar una espècie, un hàbitat o un paisatge de Menorca.
Els concursants han de presentar les seves imatges —amb un màxim de dues per participant— a través d"aquesta adreça electrònica (life.reneix@cime.es) fins al dia 23 d"abril a les 24 h.
Podeu consultar les bases i més detalls d"aquest concurs en aquest enllaç: http://lifereneix.cime.es/contingut.aspx?IdPub=9070.
El primer premi consisteix en un lot de productes locals de l"illa, un lot de llibres del fons editorial del Consell i un diploma acreditatiu. El segon premiat rebrà un lot de llibres del fons editorial del Consell i un diploma acreditatiu. L"autor o autora de la fotografia guanyadora figurarà als crèdits de la publicació.

Ens encantaria participar amb la vostra col•laboració.
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.