Cometari de la novena lectura de Club : Los besos en el pan de Almudena Grandes
28 maig 2018

El dimecres 23 de maig, vam comentar amb els lectors i lectores l'obra "Los besos en el pan" d'Almudena Grandes, una tendra novel.la coral sobre el nostre moment present y sobre les conseqüències de la crisi. És un gran trencaclosques muntat a partir de les relacions entre els personatges.

La lectura ha agradat els lectors i lectores, encara que han trobat que el fons dels temes ja es trobe als diaris que cada dia bombardegen amb la crisi, per tant, es llegeix bé però no aporta el sentiment de evasió que sí que tenen altres obres llegides.

La propera lectura serà "El árbol de la ciencia" de Pío Baroja, i açò serà dimecres dia 20 de juny a les 19.00h, que serà la darrera sessió d'aquest curs 18/19. Després, a principis de juliol, enviaré per mail la pre-sel.lecció de les lectures del proper curs 18/19 per tal que els lectors i lectores les triin.

Marga Llovet

 

 

 

Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.