Comentari de la tercera lectura del club: Cuando la revolución termine de Leila Nachawati
28 novembre 2016

 
 Aquest dimecres 23 de novembre, vam comentar a la reunió la novel.la "Cuando la revolución termine" de l’autora Leila Nachawati, que ens va endinsar a una realitat llunyana i desconeguda: la dictadura siria i els grups revolucionaris que s'hi enfrenten. És una situació lacerant, i ens la mostra a partir de petites històries que s'ensamblen amb una tècnica caleidoscòpica per mostrar-nos aquesta crua realitat. És la història del despertar ciutadà de l'Orient mitjà i el Nord d'Àfrica davant la pèrdua de la llibertat.
 L’obra va agradar molt els lectors i lectores, els quals li van donar una nota mitjana de 8.
 Aquesta lectura, a més a més, té l'al.licient de la vinguda de l'autora a aquesta Biblioteca el proper gener per parlar de la seva obra amb els diferents clubs de lectura de Menorca.

 La propera lectura serà “La mano del emigrante” de Manuel Rivas dia 21 de desembre a les 19.00h.

Marga Llovet coordinadora del club
 

 

 

 

Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.