Comentari d'Aguas de venganza de Miguel Pajares : Lectura del Fons Menorquí de Cooperació
3 maig 2018

 El dimecres 25 d'abril, vam comentar amb els lectors i lectores la novel.la  "Aguas de venganza" de Miguel Pajares, obra que ens mostra el drama dels immigrants i refugiats a la forntera sud espanyola, i ens fa palès que no som prou conscients de la gravetat dels fets que allà i a la resta del món succeeixen. Aquesta lectura ha estat proposada pel Fons Menorquí de Cooperació, i pel comentari de l'obra hem comptat amb la presencia de M. Jesús i de Neus, per parlar del tema i il.lustrar la xerrada amb dibuixos i anotacions de les principals idees que han sortit de l'intercanvi d'apreciacions durant la reunió.
La lectura ha agradat força els lectors i lectores, i a permés interessants associacions d'idees.

Compartim alguns dels comentaris sorgits de la conversa.

- El llibre m'ha obert la mirada sobre les persones migrants. Ara me les miro d'una altra manera.

- Les noticies banalitzen la situació. La novel.la t'ho fa viure des de dins. Aquestes situacions són reals.

- Estar en el segle que estem i que açò passi em romp per dins.

- Nosaltres podem sortir i demanar als governs que facin.

La propera lectura serà "Los besos en el pan" d'Almudena Grandes, i açò serà dimecres dia 23 de maig a les 19.00h. 

 

 

 

 

 

Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.