Comença el nou curs 16/17 del Club de Lectura!!!
10 octubre 2016
 

Començam una temporada més, amb renovades ganes de llegir i comentar les lectures, i amb més lectors i lectores nous que s'han afegit, la marxa del Club. Com sempre, serà a la Sala d'actes de la Biblioteca un dimecres de cada mes a les set del capvespre. Així, ja ens vam trobar dimecres 28 de setembre per inaugurar la temporada i comentar la primera lectura. Tot seguit teniu el comentari:

 

PRIMERA LECTURA: El afinador de pianos / Daniel Mason

Dimecres passat, dia 5 d'octubre, amb una setmana de retard degut a la afonia de la coordinadora, vam comentar els lectors i lectores aquesta novel.la de l’autor Daniel Mason, “El afinador de pianos". En ella hi trobem una història que es desenvolupa al 1886 a la selva de Birmània. El protagonista, un home de mitjana edat anomenat Edgar Drake se li encomana per ordre del Departament de Guerra Britànic reparar un rar piano Erard de cua pertanyent a un metge de l'exèrcit anomenat Anthony Caroll.

És una novel·la que té un punt de viatge turístic on es troba una mica de tot: diverses històries narrades en uns paisatges inòspits amb la presència d'un piano el trasllat i la cura del qual suposa un grapat de problemes.

L’obra va agradar bastant els lectors i lectores, els quals li van donar una nota mitjana de 7.

La propera lectura serà El lector de Bernhard Schlink , dia 2 de novembre a les 19.00h.

Marga Llovet 

 

 

 

 

Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.