COMENÇA EL NOU CURS 12-13 DEL CLUB DE LECTURA!!!!!
30 setembre 2012
Reprenem, un curs més, amb moltes ganes de llegir i comentar les lectures, la marxa del nostre Club. Com sempre, serà al primer pis de la Biblioteca un dimecres de cada mes a les vuit del vespre. Així doncs, ja ens vam trobar dimecres 26 de setembre per inaugurar la temporada i comentar la primera lectura. Tot seguit teniu el comentari:

PRIMERA LECTURA: “EL DIOS DE LAS PEQUEÑAS COSAS”
Dimecres passat vam comentar els lectors i lectores aquesta novel.la de l’autora Arundathi Roy. L’obra tracta d’una història d’amor i d’odi feta de “petites coses” sota la perspectiva dels bessons Rahel i Estha.La novel.la capta diversos aspectes de la vida de Kerala (al sudest de l’India) com el comunisme, el sistema de castes i el cristianisme siri-ortodox.
L’obra va agradar els lectors i lectores, els quals li van donar una nota mitjana de 8.
La propera lectura serà El año del diluvio de Eduardo Mendoza, dia 24 d’octubre a les 20.00h.

Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.