Comença el Club de lectura d'adults
23 setembre 2019

Iniciam de nou una temporada més, amb moltes ganes de llegir i comentar lectures, i amb més lectors i lectores nous que s'han afegit al Club. Com sempre, serà a la Sala d'actes de la Biblioteca un dimecres de cada mes a les set del capvespre. Ens vam trobar en aquesta ocasió i de forma excepcional dijous 19 de setembre per inaugurar la temporada i comentar la primera lectura.

Les següents trobades tornaran a se en dimecres.

Tot seguit teniu el comentari:

PRIMERA LECTURA: “EL VERANO SIN HOMBRES” de Siri Hustvedt Dijous vam comentar els lectors i lectores aquesta novel.la de l’autora Siri Hustvedt ens explica les dificultats d’una dóna, Mia, per superar la separació del seu marit per culpa d’una infidelitat. L’autora aprofita aquest argument per tractar aspectes tant diversos com etapes hi ha a la vida: la joventut (taller de joves al.lotes sobre poesía) l’edad adulta (la veïna Lola i la problemàtica relació amb el marit) i la vellesa (el club de lectura de “Los cisnes” el grup del geriàtric on està la seva mare. Per tant, la novel.la va donar molt de joc per tractar temes tan diversos i les opinions van ser força interessants. La propera lectura serà Azul de Rosa Regás, dia 23 d'octubre a les 19.00h.

Categoría:
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.