Club de lectura: Una vida inesperada de Soledad Puértolas
28 gener 2019

CINQUENA LECTURA: “UNA VIDA INESPERADA” de Soledad Puértolas

?             Dimecres passat vam comentar  la novel.la "Una vida inesperada"  de l’autora Soledad Puértolas, una novela que explica el recorregut per la vida de la protagonista entre la feina i l'oci, en els quals intenta refugiar-se, encara que és impossible romandre a resguard tot el temps, perquè la vida avança, dóna voltes, es remunta cap al passat i els records.

?             L’obra no va desagradar  els lectors i lectores, que en van valorar la intensitat narrativa, encara que a trams els va resultar una mica monòtona, com de fet és monòtona la vida de la protagonista.

La propera lectura serà Marés nostrum de Damià Borràs, i aquest cop canviarem se dia de la setmana a petició de l’autor,  serà divendres dia 22 de febrer de 2019 a les 19.00h.

Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE  
Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.