Club de lectura: "París no se acaba nunca” de Enrique Vila-Matas
28 juny 2019

Dimecres passat  vam comentar  la darrera lectura d’aquest curs 18-19, que va ser la  novel.la "París no se acaba nunca” de l’escriptor Enrique Vila-Matas. Una novel·la que arranca d’un seminari fet pel propi autor al llarg de tres dies. Es tracta d’un discurs novel.lat que parteix de l’estança de Vila-Matas a París durant tres anys de la seva joventut, fonent magistralment autobiografia, ficció i assaig, ON ens va explicant l'aventura en la qual es va endinsar quan va redactar el seu primer llibre en unes golfes de París, la atípica casolana del qual era ni més ni menys que Marguerite Duràs.

L’obra  va agradar mitjanament els lectors i lectores, a alguns més que a altres, ja que  la lectura no va resultar.tan amena com algunes de les obres anteriors, però sí que en van valorar la seva riquesa literària i estilística

La propera lectura ja serà al setembre. A partir de la setmana que ve, començarà la tria per part dels lectors i lectores via e-mail de les lectures per al curs 19-20 que s’allargarà fins a mitjans de juliol, a partir d’una primera selecció que farà la coordinadora. Una vegada coordinades totes les preferències, s’escolliran les noves lectures per fer a partir del setembre.

Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE    
Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.