Club de lectura: Marès nostrum de Damià Borràs
25 febrer 2019

SISENA LECTURA: “MARÈS NOSTRUM” de Damià Borràs

?               Aquest divendres vam comentar  la novel.la "Marès nostrum"  de l’autor menorquí Damià Borràs, i vam comptar amb la seva presència per parlar de la seva nova creació literària, una novel.la negra que tracta novament de la investigació del detectiu, ja retirat, Jaume Pons, resolvent nous casos i consolidant assumptes anteriors apareguts en les altres dues novel.les que tenien el mateix protagonista.

?               L’obra  va resultar amena i agradable de llegir als lectors i lectores, que en van valorar les continues referències a l’Illa y als seus problemes més actuals.

La propera lectura serà Asesinos sin rostro de l’escriptor Hennrig Mankell, i tornarem al dia habitual de les reunions, serà el dimecres 20 de març a les 19. 00h.

 

Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE  
Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.