Club de Lectura 2011-2012
17 agost 2011
La última part de la darrera reunió del club de lectura, que férem el dia 15 de juny passat, la varem dedicar a la selecció de lectures per al curs vinent. La propera reunió serà el dia 21 de setembre per comentar la segona part de El Quijote (la primera part la varem comentar a la primera reunió del curs passat).
Després continuarem, d’acord amb aquest calendari:

- 21 setembre: Miguel de Cervantes: El ingenioso hidalgo Don Quijote de la Mancha.
- 19 octubre: Antón Chejov: El jardín de los cerezos (teatre)
- 16 novembre: Marguerite Yourcenar: Memorias de Adriano.
- 14 decembre: -Belén Gopegui: La conquista del aire.
18 gener: Enrenou al guaiaber: Kiran Desai
- 15 febrer: Bernardo Atxaga: El hijo del acordeonista.
- 14 març: F. García Lorca: Bodas de Sangre (treatre)
- 18 abril: Saramago: Informe sobre la ceguera.
- 16 maig: Paul Auster: El palacio de la luna.
- 13 juny: Montserrat Roig: L’hora violeta.

S"hi pot apuntar tot el que vulgui fer-ho!!
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.