CINQUENA LECTURA: “CRÓNICAS BIRMANAS”
31 gener 2015
Dimecres 28 de gener vam comentar al Club de lectura el còmic "Crónicas birmanas" de l’autor Guy Deslisle. L"obra és un recull de la vida quotidiana de l"autor al llarg de la seva estada al país quan s"hi va tralladar un temps amb la seva companya, que és membre de Metges sense Fronteres. Guy Deslisle ens ofereix un retrat emotiu i compromés de Birmània, actualment Myanmar. Val a dir que M.Jesús, del Fons Menorquí de Cooperació, ens va oferir una xerrada molt interessant sobre la realitat birmana.
L’obra va ser de fàcil lectura i molt entretinguda, i els lectors i lectores, li van donar una nota mitjana de 7"5.
Per aquest dia també hi havia previst el comentari de “Cielos de barro”, de Dulce Chacón, però vam tenir problemes per aconseguir suficients exemplars a temps, i al final quasi ningú no l"havia pogut llegir. Així que vam decidir posposar el comentari de la novela de Dulce Chacón per a una posterior reunió cap al mes de març. Ja ho confirmarem!

La propera lectura serà Els Clark de Josep M. Quintana, dia 25 de febrer a les 19.00h, i per aquesta reunió comptarem amb la presència de l"autor que assistirà a la reunió per explicar la seva obra.
Categoría:Club de lectura
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.