Centre de interès Manuel de Pedrolo
13 febrer 2018

 Enguany es compleix el 100 aniversari del naixement de l'escriptor Manuel de Pedrolo. 
La biblioteca ha creat un petit centre d'interès amb les obres de l’escriptor per tal de visualitzar  la seva extensa obra  més enllà de Mecanoscrit del segon origen, la seva novel·la de ciència-ficció més venuda i llegida per molts lectors joves i no tant joves
 A més de la ciència-ficció i  per suposat del gènere negre, també tenen cabuda a l’obra de Pedrolo el teatre de l'absurd, la novel·la eròtica , l'assaig i les traduccions d’ escriptors contemporanis anglesos i francesos –com John le Carré, Friedrich Dürrenmatt o Georges Simenon– amb novel·les que va incorporar a la col·lecció La Cua de Palla (Edicions 62), i que va dirigir entre el 1963 i el 1970.  Pedrolo tot sol va voler omplir molts dels buits que aleshores tenia la literatura en català a causa de la persecució política de la cultura catalana durant els llargs anys de la dictadura franquista.
En aquesta mostra, solament hem replegat la seva obra com a escriptor.
Podeu trobar les obres al moble que tenim a l’entrada de la secció de còmics.

Si voleu veure els títols podeu clicar sobre el PDF

 http://www.bibliomao.es/BinaryWebStudio/uploads/2018/02/Pedrolo%201-13-11-02-30-855.pdf

 

 

 

 

 

Categoría:
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.